China Sitz

27€/30€

China Sitsit ovat olleet huikea perinne jo monen vuoden ajan, ja paikat viedään aina käsistä. Sitsit toteutetaan vuosittain syksyllä teemaan sopivassa kiinalaista ruokaa tarjoilevassa ravintolassa. Ruoan taso pysyy korkealla aina vuodesta toiseen ja kehuja satelee. Juomapuoltakin löytyy kiitettävästi eivätkä ylimääräisetkään juomat vie opiskelijoita vararikkoon.

Jos tätä tilaisuutta haluaisi kuvailla jotenkin, niin se vaikuttaisi kuin joulu ja uusivuosi olisivat tulleet samaan aikaan ja vieläpä etukäteen!

Perinteisesti jatkoina on toiminut Talkon omat opiskelijabileet.

Pukukoodi: Tumma Puku / Cocktail-asu

HotHot Sitz

25€/30€

Nämä kuumaakin kuumemmat sitsit tuovat otsaan hikikarpalot, poskille punan sekä polttelun kieleen. Ruokana tarjoillaan herkullista tulista ruokaa kolmen ruokalajin illallisena ruokajuomineen. HotHot Sitseillä nautitaan parhaasta seurasta, ruuasta ja juomasta sekä tietenkin juomalauluista!

Talkon sitseille ovat aina tervetulleita niin sitsi-aloittelijat kuin konkaritkin!

Pukukoodi: Tumma puku / Cocktail-asu

Freshmen Sitz

15€

Talkon perinnetapahtumien uusin tulokas on Talkon ja tutorien yhdessä järjestämät Fuksisitsit. Tämä tapahtuma mikä on suunnattu juuri aloittaneille opiskelijoille, jotka ovat Talkon jäseniä.

Tapahtuman tarkoituksena on tutustuttaa Talkon uudet fuksit niin toisiinsa kuin akateemisten pöytäjuhlien eli sitsien tapoihin. Koska ideana on harjoitella sitseilyä, otetaan ilta hieman rennommin sekä käydään yhdessä läpi käytäntöjä.

Talkon sitseillä on perinteisesti lauluvihkot osallistujia varten eli ei haittaa vaikkei mm. ”Alla jallutähden” ja ”Fuksilaulu” olisi tuttuja. Toimistolla on nyt myös myynnissä tradenomien laulukirjoja Profitteja jäsenille, hae omasi jo ennen ekoja sitsejä!

Fuksisitseille kehotetaan ottamaan omat juomat mukaan mm. maljan kohottamista varten!

Pukukoodi: Tule sellaisena kuin olet ja haalarit.

Please reload

English section under construction.
Mitkä ihmeen sitsit?
Sitsit ovat taustaltaan akateeminen pöytäjuhla, jossa syödään hyvin, lauletaan paljon juomalauluja ja pidetään puheita. Oma pöytäseurue ja muut juhlijat tulee ottaa huomioon noudattamalla hyviä käytöstapoja, pöytäetikettiä ja sitsien sääntöjä.