top of page

Jäsenyys

Talko on Haaga-Helian Liiketalouden, Myynnin ja International Business opiskelijoiden ainejärjestö ja ajaa yhdessä Tradenomiopiskelijoiden kanssa juuri tradenomien etuja. Liittyessäsi Talkoon, liityt myös samalla Tradenomiopiskelijoiden jäseneksi ja pääset hyödyntämään molempien yhdistysten jäsenetuja. Talkon jäsenyys kestää koko opiskelun ajan.

Talkoon liittyminen on ilmaista, minkä lisäksi jäsen voi liittyä Tradenomiopiskelijoiden kultajäseneksi 19 eurolla vuodessa tai kassalliseksi mustajäseneksi 82 eurolla vuodessa. Tradenomiopiskelijoiden hopeajäsenyys on ilmainen ja voimassa ensimmäiset 1,5 vuotta liittymisestä.

Talko ry:n jäsenyydet, tapahtumaliput sekä tuotteet löytyvät yhdestä paikasta; Kide.appista.

 

Tradenomiopiskelijoiden vuosimaksusta saat kotiisi paperilaskun tai e-laskun halutessasi.

Mitä Talko hyötyy jäsenyyksistä?

Talko on voittoa tavoittelematon yhdistys ja kaikki liittymismaksut, lipputulot ja muut tulot käytetään jäseniin muun muassa tapahtumien muodossa. Mitä enemmän Talkolla on jäseniä, sitä parempia, suurempia ja hienompia tapahtumia voidaan järjestää.

Talkon jäsenmäärä määrittelee äänten määrän, mikä Talkolla on käytössä liittokokouksissa missä mm. valitaan Tradenomiopiskelijoiden liittohallitus. Mitä enemmän Talkolla on jäseniä, sitä enemmän on myös ääniä ja juuri Talko pääsee vaikuttamaan kulissien takana omien jäsentensä hyvinvointia edistäen.

Mitä enemmän Tradenomiopiskelijoilla on jäseniä, sitä paremmin se voi ajaa kaikkien tradenomien asioita. Mikäli olet kiinnostunut enemmän Tradenomiopiskelijoiden yleisestä vaikutuksesta, voit tutustua heidän toimintaansa sivuilla:

TRADENOMI_opiskelijat_BLACK_WHITE_pysty_

Talko ry:n jäsenedut

Talko tarjoaa jäsenilleen monia jäsenetuja kuten halvempia bilelippuja, ilmaisia yritysvierailuja ja muita verkostoitumismahdollisuuksia, erilaisia tapahtumia kuten fuksiristeily sekä alennuksia yhteistyöravintoloista.

 

Jäsenedut

  • Beerpong-pöytien vuokraus ilmaiseksi

  • Haalarimerkit jäsenhintaan

  • Bileliput ja muut liput jäsenhintaan

  • Talkon jäsenristeilyt Tukholmaan kahdesti vuodessa

  • Yritysvierailut

bottom of page