Jäsenyys

Talko on Haaga-Helian Liiketalouden, Myynnin ja International Business opiskelijoiden ainejärjestö ja ajaa yhdessä Tradenomiopiskelijoiden kanssa juuri tradenomien etuja. Liittyessäsi Talkoon, liityt myös samalla Tradenomiopiskelijoiden jäseneksi ja pääset hyödyntämään molempien yhdistysten jäsenetuja. Talkon jäsenyys kestää koko opiskelun ajan.

Talkoon liittyminen maksaa 5 euroa, minkä lisäksi jäsen voi liittyä Tradenomiopiskelijoiden kultajäseneksi 19 eurolla vuodessa tai kassalliseksi mustajäseneksi 82 eurolla vuodessa. Tradenomiopiskelijoiden hopeajäsenyys on ilmainen ja voimassa ensimmäiset 1,5 vuotta liittymisestä.

Talkoon voit liittyä täyttämällä jäsenlomakkeen Talkon toimistolla tai ständillä. Vaihtoehtoisesti voit tulostaa liittymislomakkeen ja tuoda sen Talkon toimistolle.

 

Tradenomiopiskelijoiden vuosimaksusta saat kotiisi paperilaskun tai e-laskun halutessasi.

Mitä Talko hyötyy jäsenyyksistä?

Talko on voittoa tavoittelematon yhdistys ja kaikki liittymismaksut, lipputulot ja muut tulot käytetään jäseniin muun muassa tapahtumien muodossa. Mitä enemmän Talkolla on jäseniä, sitä parempia, suurempia ja hienompia tapahtumia voidaan järjestää.

Talkon jäsenmäärä määrittelee äänten määrän, mikä Talkolla on käytössä liittokokouksissa missä mm. valitaan Tradenomiopiskelijoiden liittohallitus. Mitä enemmän Talkolla on jäseniä, sitä enemmän on myös ääniä ja juuri Talko pääsee vaikuttamaan kulissien takana omien jäsentensä hyvinvointia edistäen.

Mitä enemmän Tradenomiopiskelijoilla on jäseniä, sitä paremmin se voi ajaa kaikkien tradenomien asioita. Mikäli olet kiinnostunut enemmän Tradenomiopiskelijoiden yleisestä vaikutuksesta, voit tutustua heidän toimintaansa sivuilla:

TRADENOMI_opiskelijat_BLACK_WHITE_pysty_

Talko ry:n jäsenedut

Talko tarjoaa jäsenilleen monia jäsenetuja kuten halvempia bilelippuja, ilmaisia yritysvierailuja ja muita verkostoitumismahdollisuuksia, erilaisia tapahtumia kuten fuksiristeily sekä alennuksia yhteistyöravintoloista.

 

Jäsenedut

  • Finnkinon leffaliput 9€/kpl

  • Beerpong-pöytien vuokraus

  • Haalarimerkit jäsenhintaan

  • Bileliput ja muut liput jäsenhintaan

  • Talkon edulliset jäsenristeilyt kahdesti vuodessa

  • Yritysvierailut