Työpaikat

Julkaisemme tällä sivulla yhteistyökumppaneiden tarjoamat avoimet työpaikat

Presales Coordinator, Kokoaikainen, Studentwork, HELSINKI

28.3.2020

Etsimme useampaa motivoitunutta ja tuloshakuista Presales Coordinatoria vahvistukseksi Helsingin Presales-tiimiin. Työsuhde on kokoaikainen ja vakituinen. Tehtävässä aloitus on huhtikuun 2020 aikana.

Presales Coordinatorina toimit kasvutavoitteidemme ytimessä mahdollistaen uusia asiakaskohtaamisia. Tässä merkityksellisessä roolissa teet näkyväksi sen, miten myyntiprosessin alkupään tekemisellä voidaan tehostaa sekä parantaa myynnin tuloksia. Jokaisessa kohtaamisessasi luot ensiluokkaisia asiakaskokemuksia ja vastaat siitä, että olemme ”top of mind” asiakkaidemme ajatuksissa. Työssäsi Presales Coordinatorina Hubspot ja Salesforce tulevat sinulle hyvinkin tutuiksi. Tässä roolissa pääset myös omalla työpanoksellasi vaikuttamaan palkkiosi suuruuteen sekä kehittymään todelliseksi myynnin ammattilaiseksi!

Account Manager, Kokoaikainen, Studentwork, TAMPERE

28.3.2020

Etsimme ratkaisukeskeistä ja tulosnälkäistä Account Manageria vahvistuksesi Tampereen myyntitiimiimme. Työsuhde on kokoaikainen ja vakituinen. Tehtävässä aloitus on mahdollisimman pian sopimuksen mukaan. 

Meillä jokaisella Studentworkilaisella on oma ja tärkeä paikkamme, mutta Account Managerina sinulla on yksi tärkeimmistä rooleista kasvumatkamme mahdollistajana. Account Managerina olet usein ensimmäinen kontakti B2B-asiakkaillemme. Tärkeimmät tehtäväsi ovat Studentworkin palveluiden aktiivinen myynti uusille ja jo olemassa oleville yritysasiakkaillemme kasvutavoitteidemme mukaisesti sekä luoda maan parhaita asiakaskokemuksia jokaisessa kohtaamisessasi.

Please reload