Sivukartta

Yhteystiedot

Seuraa meitä

Ratapihantie 13 / 1K004
00520 Helsinki

toimisto@talko.fi

  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon
  • Black Snapchat Icon
  • Black Twitter Icon
TRADENOMI_opiskelijat_BLACK_WHITE_vaaka_

Päivystysajat

Ma     10:00-14:00

Ke     10:00-14:00

Työpaikat

Julkaisemme tällä sivulla yhteistyökumppaneiden tarjoamat avoimet työpaikat

Pääkirjanpitäjä, Kokoaikainen, Uponor Oyj, Helsinki

5.3.2020

Me Studentworkilla etsimme asiakkaallemme, Uponor Oyj:lle, Closing and Reporting Specialistia toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen Helsinkiin. Tehtävä on kokoaikainen ja tulet työllistymään suoraan Uponorille.


Closing and Reporting Specialistin tehtävässä vastaat pääkirjanpitoon liittyvistä tehtävistä. Tehtävässä menestyminen edellyttää jo muutaman vuoden kokemusta pääkirjanpidosta. Katsomme eduksi, mikäli olet myös työskennellyt arvolisäverotuksen tai verotuksen parissa. Työ tarjoaa sinulle upean mahdollisuuden päästä osaksi tuoretta Closing and Reporting -tiimiä ja osallistumaan tiimin kehittämistyöhön. Tuletkin työskentelemään tehtävässä vahvasti tiimin kanssa yhteistyössä.

Avustava Kirjanpitäjä, Kokoaikainen, Uponor Oyj, Helsinki

5.3.2020

Me Studentworkilla etsimme asiakkaallemme, Uponor Oyj:lle, Closing and Reporting Specialistia toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen Helsinkiin. Tehtävä on kokoaikainen ja tulet työllistymään suoraan Uponorille.

Closing and Reporting Specialistin tehtävässä vastaat avustavista kirjanpitoon liittyvistä tehtävistä. Tehtävän laajuus riippuu valitun henkilön kokemuksesta. Työ tarjoaa sinulle upean mahdollisuuden päästä osaksi tuoretta Closing and Reporting -tiimiä ja osallistumaan tiimin kehittämistyöhön. Tuletkin työskentelemään tehtävässä vahvasti tiimin kanssa yhteistyössä.

Customer Advisor, Kokoaikainen, Fortum Oyj, ESPOO

5.3.2020

Me Studentworkilla etsimme asiakkaallemme Fortumille Customer Advisoria tiimiin joka tekee inbound- ja outboundmyyntiä. Roolissa myyt ja ratkaiset kuluttaja-asiakkaiden päivittäisiä sopimuskysymyksiä puhelimitse ja sähköpostitse. Tehtävä on kokoaikainen ja tulet työllistymään suoraan Fortumille vakituiseen työsuhteeseen.

Varainhankkija, HelsinkiMissio

30.3.2020

Etsitkö töitä kevääksi tai kesäksi? Tule mukaan mahtavaan porukkaamme auttamaan yksinäisiä vanhuksia, lapsiperheitä sekä nuoria!

Oletko energinen, tulostavoitteellinen ja omaat hyvät vuorovaikutustaidot? Onko tähtäimessäsi yhteiskunnallisesti merkityksellinen työ? Etkä myöskään pane pahaksesi kivoja työkavereita?

Jos vastaat näihin kyllä, saatat olla etsimämme varainhankkija.

Account Manager, Studentwork, Helsinki

7.3.2020

Account Manager – oletko sinä etsimämme rohkea myynnin tuloksentekijä?

Etsimme useampaa ratkaisukeskeistä ja tulosnälkäistä Account Manageria Helsingin myyntitiimiimme. Työsuhde on kokoaikainen ja vakituinen. Aloitus tehtävässä on mahdollisimman pian sopimuksen mukaan. 

Please reload