Työpaikat

Julkaisemme tällä sivulla yhteistyökumppaneiden tarjoamat avoimet työpaikat

Business Controller trainee

Julkaistu 2.6.2022

Haugen-Gruppenilla on vahva visio toimia elintarvikkeiden maahantuonnin edelläkävijänä ja rikastuttaa suomalaista ruokakulttuuria. Portfoliossamme on useita ruokamaailman ikonisia tuotemerkkejä mm. Heinz, Blue Dragon, Indian, Häagen-Dazs, Sweet Baby Ray’s ja Patak’s.Toimintaamme ohjaavia arvoja ovat mm. ketteryys ja jatkuva halu kehittyä. Arvostamme suuresti henkilöstömme viihtyvyyttä, ja olemme Great Place to Work sertifioitu työpaikka. Haluatko sinä olla

mukana rakentamassa vahvaa kasvuamme, osana motivoitunutta ja ammattitaitoista tiimiämme?

 

Toimintamme kehittyessä etsimme taloustiimiimme osa-aikaista Business Controller traineeta. Roolissasi tuet talousjohtajaamme raportoinnin kehittämisessä sekä myynnin raporttien ja hinnoittelun ylläpidossa ja analysoinnissa. Olet mukana monipuolisissa talouden seurantaan ja analysointiin liittyvissä tehtävissä vahvassa kasvussa olevassa yrityksessä:

• Kehität ja luot raportteja/dataa tukemaan päätöksentekoa ja ohjaamaan liiketoimintaa

• Avustat kuukausittaisissa talouden ja myynnin raportoinneissa sekä mittareiden seurannassa

• Avustat vuosibudjetin ja ennusteiden teossa ja analysoinnissa.

Mitä odotamme sinulta?

Sovellut rooliin loistavasti, jos olet ratkaisukeskeinen tiimipelaaja, joka käsittelee suuriakin määriä dataa tarkasti ja analyyttisesti. Olet kiinnostunut kehittämisestä ja näet syy-seuraussuhteet lukujen takana. Nautit työskennellä nopeatempoisessa ympäristössä. Olet vahva Microsoft Excel -osaaja, hallitset Power Pivotin ja ideaalisti myös Power BI-maailman. Ymmärrät sisäisen laskennan perusteet.

Voit olla esimerkiksi opintojesi loppuvaiheessa oleva kauppatieteiden tai liiketalouden opiskelija.

 

Tarjoamme sinulle:

• 6 kk määräaikaisen työsuhteen ja joustavasti sovittavat aikataulut ( työtä n. 2 pv viikossa).

• Mielenkiintoisen työtehtävän voimakkaassa kasvussa olevassa yrityksessä.

• Mahdollisuuden joustavaan etätyöskentelyyn.

• Mahdollisuuden tehdä meillä esimerkiksi gradu, opinnäytetyö tai työharjoittelu.

• Toimintamme kasvaessa mahdollisuuden edetä.

• Mahtavat työkaverit ja kannustavan työyhteisön, jossa yhteisiä onnistumisia arvostetaan.

Oletko sinä uusi Business Controller traineemme? Lähetä CV ja vapaamuotoinen hakemus

palkkatoiveineen viimeistään 5.6.2022, osoitteeseen virpi.tiainen(at)haugen-gruppen.com.

PwC_fl_160mmh_c_300dpi.jpg

Trainee, tilintarkastus, Helsinki 

Julkaistu 2.6.2022

Haluatko kasvaa tilintarkastuksen rautaiseksi ammattilaiseksi kansainvälisessä asiantuntijaorganisaatiossa? Haemme joukkoomme tulevaisuuden tilintarkastajia Helsinkiin!

Osana tiimiämme pääset tutustumaan monipuolisesti erilaisiin organisaatioihin ja toimialoihin, sillä laajaan asiakaskuntaamme kuuluu yhtiöitä aina pörssiyhtiöistä start-up yrityksiin sekä non-profit organisaatioihin.

Traineiden tehtävät koostuvat esimerkiksi eri tilinpäätöserien tarkastamisesta kokeneempien tiimiläisten ohjauksessa. Traineet pääsevät tutustumaan eri toimialoihin ja näkemään, kuinka eri yhtiöiden taloushallinnot on järjestetty. Työskentelet vaihtelevasti osana sekä pieniä että isompia tilintarkastustiimejä, joissa saat vastuuta aiempaan kokemukseesi ja osaamiseesi peilaten ja pääset kehittymään kokeneempien kollegoiden tukemana.

Trainee-jaksot alkavat mahdollisuuksien mukaan jo syksyn 2022 aikana jatkuen kevääseen 2023.

Lue lisää: 

https://emp.jobylon.com/jobs/135572-pwc-suomi-trainee-tilintarkastus-helsinki/

PwC_fl_160mmh_c_300dpi.jpg

Trainee, tilintarkastus, Lahti 

Julkaistu 31.5.2022

Haluatko kasvaa tilintarkastuksen rautaiseksi ammattilaiseksi kansainvälisessä asiantuntijaorganisaatiossa? Haemme joukkoomme tulevaisuuden tilintarkastajia. 

Trainee-hakumme on jälleen avautunut ja etsimme tilintarkastuksesta kiinnostuneita tulevaisuuden osaajia palkalliseen harjoitteluun Lahden toimistollemme.

Palkallisen harjoittelun aikana pääset kehittymään tulevaisuuden tilintarkastajaksi osana asiantuntijatiimiä sekä työskentelemään mielenkiintoisten asiakkaiden ja työtehtävien parissa päivittäin. Traineiden tehtävät koostuvat esimerkiksi eri tilinpäätöserien tarkastamisesta kokeneempien tiimiläisten ohjauksessa. Traineet pääsevät tutustumaan eri toimialoihin ja näkemään, kuinka eri yhtiöiden taloushallinnot on järjestetty.

Lue lisää: 

https://emp.jobylon.com/jobs/134403-pwc-suomi-trainee-tilintarkastus-lahti/