Työpaikat

Julkaisemme tällä sivulla yhteistyökumppaneiden tarjoamat avoimet työpaikat

ASIAKASPALVELIJA (B2B), KOKOAIKAINEN, PULSE247 OY, PK-SEUTU/ETÄTYÖMAHDOLLISUUS

3.6.2020

Me Studentworkilla etsimme asiakkaallemme, Pulse247 Oy:lle, kehityshaluista asiakaspalvelijaa vakituiseen työsuhteeseen.
 
Asiakaspalvelijan tehtävässä olet tärkeä ensimmäinen kontakti verkkokauppapalvelua käyttäville yritysasiakkaille, kun heillä tulee kysyttävää esimerkiksi chat-toiminnon kautta. Työ tarjoaa sinulle upean mahdollisuuden tulla mukaan laadukasta työtä tekevään ja asiakkaiden positiivista palautetta keräävään 5-hengen asiakaspalvelutiimiin. Pääsetkin kehittämään osaamistasi verkkokaupparatkaisujen parista ja myös sinun kiinnostuksen kohteet otetaan huomioon. Mikäli sinulla on nettisivuosaamista ja esimerkiksi HTML ja CSS on hallussa, rooliisi voidaan ottaa mukaan myös verkkokauppojen ulkoasumuokkauksia!

PRESALES COORDINATOR, OSA-AIKAINEN, FRANTIC, HELSINKI

11.6.2020

Me Studentworkilla haemme nyt asiakkaallemme Franticille Presales Coordinatoria Helsinkiin. Tehtävä on osa-aikainen (n. 22h/vko) ja 9 kuukauden vanhempainvapaan sijaisuus, ja työllistyt siihen Studentworkin kautta. Työn aloitusajankohta on elokuun 2020 alussa.

Presales Coordinatorin työtehtävässä mahdollistat Franticin asiantuntijoille uusia asiakaskohtaamisia. Tehtäviisi kuuluvat prospektointi, uusasiakashankinta, kylmäsoitot sekä muu asiakaskontaktointi. Rakennat myynnin pipelinea ja generoit liidejä. Tehtäviin kuuluvat myös muut myynnin ja markkinoinnin avustavat tehtävät osaamisesi ja kiinnostuksesi mukaan.

SITE ACCOUNTANT, KOKOAIKAINEN, HITACHI HIGH-TECH ANALYTICAL SCIENCE FINLAND OY, ESPOO

2.6.2020

Me Studentworkilla etsimme nyt tarkkaa tilinpäätöstaitoista henkilöä Site Accountant -tehtävään asiakkaallemme Hitachi High-Tech Analytical Science Oy:lle Espooseen. Kyseessä on kokoaikainen ja 12 kuukauden määräaikainen tehtävä. Työllistyt tehtävään Studentworkin kautta.

Site Accountant -tehtävässä pääset työskentelemään monipuolisten taloushallinnon ja kirjanpidon tehtävien parissa. Tehtäviisi kuuluu muun muassa sekä osto- että myyntireskontran hoitaminen, kirjanpito, tilinpäätökset, raportointi ja tasekirjaukset. Lisäksi tulet huolehtimaan matkakulujen laskemisesta, laskujen maksamisesta sekä osallistumaan kassavirtojen ennustamiseen. Hitachi High-Techin viihtyisä toimisto sijaitsee Espoon Perkkaalla, jossa pääset työskentelemään mukavaan ja kannustavaan työyhteisöön. Tehtävässä käytettävä järjestelmä on SAP, joten toivomme sinulta kokemusta sen käytöstä. 

Please reload