Työpaikat

Julkaisemme tällä sivulla yhteistyökumppaneiden tarjoamat avoimet työpaikat

TECHNICAL SUPPORT SPECIALIST, KOKOAIKAINEN, OP KAUPPIASPALVELUT

27.10.2020

Me Studentworkilla etsimme asiakkaallemme, OP Kauppiaspalveluille, ratkaisukeskeistä Technical Support Specialistia määräaikaiseen työsuhteeseen Helsinkiin. Tehtävä on kokoaikainen ja tulet työllistymään Studentworkin kautta OP Kauppiaspalveluille. Aloitus mielellään marraskuun 2020 aikana ja kyseessä on äitiyslomasijaisuus, jonka arvioitu kesto on 31.12.2021 asti.
  
Tässä roolissa olet hoitamassa ja kehittämässä OP Kassan asiakkaaksituloprosessia. Varmistat asiakastietojen oikeellisuuden, laitelogistiikan sujuvuuden, laitteiden saatavuuden sekä laskutusprosessin toiminnan. Olet aktiivisesti yhteydessä asiakkaisiin ja autat heitä erilaisissa asioissa asiakkaaksi tulemiseen sekä mahdollisiin ongelmatilanteisiin liittyen. Tuet myyntiä ja asiakaspalvelua asiakkuuksien tarjous- ja tuotantovaiheessa. Tarvittaessa käyt myyjien kanssa asiakkaiden luona sekä osallistut erilaisiin tapahtumiin. Teet tiivistä yhteistyötä niin sisäisten kuin ulkoisten sidosryhmien kanssa. Tässä roolissa pääset tuottamaan laadukkaita asiakaskokemuksia! Tehtävä alkaa kattavalla perehdytyksellä, jonka jälkeen pääset alati kehittämään osaamistasi.

PRESALES COORDINATOR, KOKOAIKAINEN, STUDENTWORK

31.10.2020

Etsimme kahta motivoitunutta ja tuloshakuista Presales Coordinatoria vahvistukseksi Helsingin Presales-tiimiin. Työsuhde on kokoaikainen ja vakituinen. Tehtävässä aloitus on marraskuun 2020 aikana.

Presales Coordinatorina toimit kasvutavoitteidemme ytimessä mahdollistaen uusia asiakaskohtaamisia. Tässä merkityksellisessä roolissa teet näkyväksi sen, miten myyntiprosessin alkupään tekemisellä voidaan tehostaa sekä parantaa myynnin tuloksia. Jokaisessa kohtaamisessasi luot ensiluokkaisia asiakaskokemuksia ja vastaat siitä, että olemme ”top of mind” asiakkaidemme ajatuksissa. Työssäsi Presales Coordinatorina Hubspot tulee sinulle hyvinkin tutuiksi. Tässä roolissa pääset myös omalla työpanoksellasi vaikuttamaan palkkiosi suuruuteen sekä kehittymään todelliseksi myynnin ammattilaiseksi!

JUNIOR PRESALES COORDINATOR, OSA-AIKAINEN, STUDENTWORK

31.10.2020

Etsimme kahta tavoitekeskeistä Junior Presales Coordinatoria vahvistukseksi Helsingin Presales-tiimiin. Työsuhde on osa-aikainen (keskimäärin 2-3 päivää viikossa) ja vakituinen. Tehtävässä aloitus on marraskuun 2020 aikana.

Junior Presales Coordinatorina toimit kasvutavoitteidemme ytimessä mahdollistaen uusia prospekteja myynnillemme. Työpäiväsi koostuu laadukkaiden liidien etsimisestä ja viestimisestä Studentworkilla sisäisesti. Tässä merkityksellisessä roolissa teet näkyväksi sen, miten myyntiprosessin alkupään tekemisellä voidaan tehostaa sekä parantaa myynnin tuloksia. Työssäsi Junior Presales Coordinatorina opit laajasti b2b-myynnin yhdestä kriittisimmästä vaiheesta. Työ sopii erinomaisesti esimerkiksi opiskelijalle, joka on kiinnostunut myynnin tehtävistä laajemmin tulevaisuudessa. Tässä tehtävässä suoriutuminen voi mahdollistaa erinomaiset lähtökohdat menestyksekkäälle myyntiuralle.

Please reload

Sivukartta

Yhteystiedot

Seuraa meitä

Päivystysajat

Ratapihantie 13 / 1K004
00520 Helsinki

toimisto@talko.fi

  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon

Tiistai klo 10-14

TRADENOMI_opiskelijat_BLACK_WHITE_vaaka_