Tapahtumat

82368453_10156620522481426_1793690974031

Talko järjestää Back 2 Business (B2B) -bileet sekä keväällä että syksyllä startaten lukukauden pamauksella. Perinteisesti B2B:ssä on jätetty haalarit kotiin ja juhlittu tyylikkäästi, mutta sitäkin legendaarisemmin artistin viihdyttäessä juhlakansaa.

IMG_1043.jpg

Vuosijuhla on tunnetusti vuoden hohdokkain ja mieleenpainuvin tapahtuma. Vuosijuhlia kanssamme juhlistavat niin vasta-aloittaneet opiskelijat kuin jo valmistuneet talkolaiset sekä muut yhdistyksen ystävät ja yhteistyökumppanit.

Illan aikana nautitaan herkullinen kolmen ruokalajin illallinen helmeilevien juomien ja parhaimman seuran kera. Kuiva suu ei perinteisesti jäänyt kellekään juhlavieraalle. Illan aikana pidetään puheita sekä lauletaan maltillisesti lauluja ruokailun lomassa.

Tapahtuman dresscode on juhlapuku eli miehille frakki tai tumma puku ja naisille pitkä iltapuku.

Vuosijuhliin on aina rajoitettu määrä paikkoja, joiden lukumäärä määräytyy juhlatilan koon mukaan. Ajoissa ilmoittautuminen on näihin juhliin siis suositeltavaa, jotta mahtuu mukaan hauskanpitoon. Illalliskortti on perinteisesti halvempi Talkon jäsenille.

vappu-nettisivut.jpg

Talko järjestää perinteisesti peräti kaksi huipputapahtumaa osana Helgan 8 päivän wappua; päivällä tapahtuvan Mushroom Huntin.

Päiväohjelmana toimiva Mushroom Hunt kerää wappukansan yhteen rennon yhdessäolon, grillauksen, virkistävien juomien sekä erilaisten pihapelien merkeissä. Tapahtuma on vuosien saatossa kehittynyt jatkuvasti ja vuonna 2018 uutuutena Mushroom Huntiin liitettiin Beer Pong joukkueturnaus, jossa 32 tiimiä selvittävät kenelle lajin mestaruus kuuluu.

Kun Beer Pongin kuninkaat tai kuningattaret on saatu selville, makkarat syöty ja aurinko alkaa pikkuhiljaa laskemaan, jatkuu juhlinta aamun pikkutunneille asti, joten varaudu tanssimaan jalkasi kipeiksi! 

rissedarra-nettisivut.jpg

Talkon risteily on nimensä mukaisesti Talkon jäsenille tarkoitettu risteily, missä on ideana viettää yhdessä aikaa merellä ja maassa sekä tutustua paremmin paitsi omiin luokkalaisiin, myös muihin Talkolaisiin.

Talkon risteily on yksi vuoden kohokohdista, ja bileet laivalla ovat olleet menestys joka kerta. Reippaimmat laivailijat käyvät maissa, mutta osa valmistautuu niin fyysisesti kuin henkisestikin seuraavaan koitokseen.

Risteily järjestetään kaksi kertaa vuodessa molempien lukukausien aloituksen yhteydessä mielellään ensimmäisten kuukausien aikana. Jokaiselle risteilylle valitaan uniikki teema, joka ilmoitetaan tarkan ajankohdan yhteydessä.Talkon risteilytoimikunta järjestää laivalla hauskaa ohjelmaa, joissa parhaat suoritukset palkitaan! Pukeutuminen teeman mukaisesti on enemmän kuin suositeltua ja hienoimmat asut palkitaan. Risteilyn ohjelma julkaistaan lähempänä ajankohtaa.

Risteily on avoin vain Talkon jäsenille ja hinta pyritään pitämään mahdollisimman huokeana. Jos et ole jäsen, ennen risteilyä on vielä hyvin aikaa liittyä!

HUOM! Talkon risteilyllä on laivayhtiön asettamat ikärajat sekä järjestyssäännöt, mitä noudatetaan. Osallistujilla on oltava virallinen henkilöllisyystodistus mukana.

talkobowling.jpg

Talko Bowling on Talkon  perinteeksi muodostunut keilaustapahtuma, missä vietetään iltaa rennolla meiningillä, keilataan, pelataan biljardia sekä saunotaan. Illan ohjelmassa on myös keilauskilpailu hienoilla palkinnoilla! Kilpailuun on perinteisesti ollut ennakkoilmoittautuminen, mutta muuten vaan keilaamaan yms. voi tulla myös extempore.