Talko ry

Haaga-Helian liiketalouden opiskelijat Talko ry, tuttavallisemmin Talko, on yksi Haaga-Heliassa toimivista ainejärjestöistä. Talko toimii Haaga-Helian liiketalouden ja myynnin sekä BBA-opiskelijoiden edunvalvojana.

​Talkon tärkeimpiä tehtäviä on toimia Haaga-Helian myynnin, liiketalouden sekä BBA-opiskelijoiden edunvalvojana ja äänenkantajana sekä tuottaa tapahtumia ja palveluita. Tavoitteenamme on yhteisöllinen opiskeluympäristö ja mielekäs opiskelijaelämä. Talko järjestää jäsenilleen vuoden aikana useita tapahtumia, joihin kuuluu muun muassa bileitä, jäseniltoja, akateemisia pöytäjuhlia eli sitsejä, yritysvierailuja sekä kulttuuri- ja liikuntatoimintaa.

​Talko on yksi Tradenomiopiskelijaliitto TROL ry:n paikallisyhdistyksistä, ja toimii tiiviissä yhteistyössä liiton kanssa. Tämä takaa jäsenillemme luotettavan tiedonsaannin esimerkiksi työmarkkina-asioista ja muista olennaisesti tradenomin tutkintoon liittyvistä asioista. Lisätietoa TROL ry:stä ja sen tarjoamista jäseneduista löydät täältä.

Talkon toimintaa ohjaa kymmenhenkinen hallitus, joka koostuu ainejärjestön aktiivisista jäsenistä. Hallitus valitaan vuodeksi kerrallaan yhdistyksen syyskokouksessa. Talkon toimintaan voi päästä mukaan myös aktiivitoiminnan kautta. Aktiivitoimintaan pääset mukaan olemalla yhteydessä Talkon jäsenvastaaviin sekä osallistumalla aktiivisesti Talkon tapahtumiin ja toimintaan.