Talko ry

Mikä ihmeen Talko ry?

Haaga-Helian liiketalouden opiskelijat Talko ry, tuttavallisemmin Talko, on yksi Haaga-Heliassa toimivista ainejärjestöistä. Talko toimii Haaga-Helian liiketalouden ja myynnin sekä kansainvälisen liiketoiminnan opiskelijoiden edunvalvojana ja yhteisönä.

Talko ry:n toiminta

​Talkon tehtävänä on toimia Haaga-Helian myynnin, liiketalouden sekä kansainvälisen liiketoiminnan opiskelijoiden edunvalvojana ja äänenä sekä tuottaa heille tapahtumia ja palveluita. Tavoitteenamme on yhteisöllinen opiskeluympäristö ja mielekäs opiskelijaelämä. Talko järjestää jäsenilleen vuoden aikana useita tapahtumia, joihin kuuluu muun muassa bileitä, jäseniltoja, akateemisia pöytäjuhlia eli sitsejä, yritysvierailuja sekä kulttuuri- ja liikuntatoimintaa.

Talko ry ja Tradenomiopiskelijat

​Talko on yksi Tradenomiopiskelijoiden paikallisyhdistyksistä, ja toimii tiiviissä yhteistyössä liiton kanssa. Tämä takaa jäsenillemme luotettavan tiedonsaannin esimerkiksi työmarkkina-asioista ja muista olennaisesti tradenomin tutkintoon liittyvistä asioista. Lisätietoa Tradenomiopiskelijoista ja sen tarjoamista jäseneduista löydät täältä.

Ketkä pyörittävät Talko ry:tä?

Talkon toimintaa ohjaa kymmenhenkinen hallitus, joka koostuu ainejärjestön aktiivisista jäsenistä. Hallitus valitaan vuodeksi kerrallaan yhdistyksen syyskokouksessa. 

Sivukartta

Yhteystiedot

Seuraa meitä

Päivystysajat

Ratapihantie 13 / 1K004
00520 Helsinki

toimisto@talko.fi

  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon

Tiistai klo 10-14

TRADENOMI_opiskelijat_BLACK_WHITE_vaaka_