top of page

Haaga-Helian liiketalouden opiskelijat Talko ry

Mikä ihmeen Talko ry?

Haaga-Helian liiketalouden opiskelijat Talko ry, tuttavallisemmin Talko, on yksi Haaga-Helian Pasilan kampuksella toimivista ainejärjestöistä. Talko toimii Haaga-Helian liiketalouden, myynnin ja international business -opiskelijoiden edunvalvojana ja yhteisönä.

Talko ry:n toiminta

​Talkon tehtävänä on toimia Haaga-Helian myynnin, liiketalouden sekä international business opiskelijoiden edunvalvojana ja äänenä sekä tuottaa heille tapahtumia ja palveluita. Tavoitteenamme on yhteisöllinen opiskeluympäristö ja mielekäs opiskelijaelämä. Talko järjestää jäsenilleen vuoden aikana useita tapahtumia, joihin kuuluu muun muassa bileitä, risteilyitä, jäseniltoja, akateemisia pöytäjuhlia eli sitsejä sekä yritysvierailuja.

Talko ry ja Tradenomiopiskelijat

​Talko on yksi Tradenomiopiskelijoiden paikallisyhdistyksistä, ja toimii tiiviissä yhteistyössä liiton kanssa. Tämä takaa jäsenillemme luotettavan tiedonsaannin esimerkiksi työmarkkina-asioista ja muista olennaisesti tradenomin tutkintoon liittyvistä asioista. Lisätietoa Tradenomiopiskelijoista ja sen tarjoamista jäseneduista löydät täältä.

Ketkä pyörittävät Talko ry:tä?

Talkon toimintaa ohjaa sen hallitus, joka koostuu ainejärjestön aktiivisista jäsenistä. Hallitus valitaan vuodeksi kerrallaan yhdistyksen syyskokouksessa. 

bottom of page