Talko on jo useana vuonna tutustuttanut tradenomi-identiteettiin yliopistosta tuttua akateemisten pöytäjuhlien ei sitsien perinnettä.
 
HotHot-SitSit sekä China sitsit ovat jo vuodesta toiseen rikastuttaneet opiskelijakulttuuriamme vuosijuhlien rinnalla. Olemme keränneet jäsenillemme ohjeita sitsien käytännöistä niin muistutuksena jo vanhoille tekijöille kuin nostaaksemme uusien osallistumisintoa!
Mitkä ihmeen sitsit?
Sitsit ovat taustaltaan akateeminen pöytäjuhla, jossa syödään hyvin, lauletaan paljon juomalauluja ja pidetään puheita. Oma pöytäseurue ja muut juhlijat tulee ottaa huomioon noudattamalla hyviä käytöstapoja, pöytäetikettiä ja sitsien sääntöjä.

Sitsit

Fuksisitsit

Talkon perinnetapahtumien uusin tulokas on Talkon ja tutorien yhdessä järjestämät Fuksisitsit. Tämä tapahtuma mikä on suunnattu juuri aloittaneille opiskelijoille, jotka ovat Talkon jäseniä.

Tapahtuman tarkoituksena on tutustuttaa Talkon uudet fuksit niin toisiinsa kuin akateemisten pöytäjuhlien eli sitsien tapoihin. Koska ideana on harjoitella sitseilyä, otetaan ilta hieman rennommin sekä käydään yhdessä läpi käytäntöjä.

Talkon sitseillä on perinteisesti lauluvihkot osallistujia varten eli ei haittaa vaikkei mm. ”Alla jallutähden” ja ”Fuksilaulu” olisi tuttuja. Toimistolla on nyt myös myynnissä tradenomien laulukirjoja Profitteja jäsenille, hae omasi jo ennen ekoja sitsejä!

Fuksisitseille kehotetaan ottamaan omat juomat mukaan mm. maljan kohottamista varten!

Pukukoodi: Tule sellaisena kuin olet ja haalarit.

Please reload